Έρχονται λοιπόν και οι εκλογές, έρχεται η μεγάλη ώρα ευθύνης για ΟΛΟΥΣ.

Αγαπητέ ψηφοφόρε – και απευθύνομαι σε όλους τους ψηφοφόρους.

Κρατάς τη τύχη στα χέρια σου – τη τύχη τη δική σου και των παιδιών σου. Κρατάς τη ψήφο που τα προηγούμενα χρόνια την έδινες συνέχεια σε Πασοκ και Ν.Δημοκρατία κατά 70%… Αυτοί όμως σε ξεπούλησαν..

Η αρχή έγινε με τον “δικό” σας τον Γιωργάκη.. Σας υποσχέθηκε αρκετά, τον πιστέψατε σε βαθμό μεγαλύτερου του ενός στους δυο και αυτός σας ξεπούλησε… Σας άφησε ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ,ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ,ΜΕ ΑΣΗΚΩΤΑ ΒΑΡΗ.

Και τώρα έρχεται η συνέχεια.. Είτε ο Σαμαράς είτε ο Βενιζέλος.. Να συνεχίσουν το έργο του προκατόχου τους..

Φίλε ψηφοφόρε,

ΜΠΟΡΕΙΣ να αλλάξεις τη κατάσταση. ΜΑΥΡΙΣΕ τα 2 κόμματα και κάνε πλέον να λέμε τα 2 μικρά κόμματα και όχι τα 2 μεγάλα κόμματα.

Φίλε ψηφοφόρε,

Κάνε την αλλαγή μετά από 40 χρόνια.

Φίλε ψηφοφόρε,

Πριν ψηφίσεις θυμήσου:

ΑΥΤΟΙ σου κόψαν το μισθό…. Εξαιτίας ΑΥΤΩΝ έχασες τη δουλειά σου… ΑΥΤΟΙ σε έκαναν να μη μπορείς να βγεις για φαγητό…ΑΥΤΟΙ σε έκαναν να μη μπορείς να πας διακοπές…ΑΥΤΟΙ σε έκαναν να πληρώνεις συνέχεια φόρους και χαράτσια… ΑΥΤΟΙ σε κοροϊδεύουν σε όλη τη προεκλογική περίοδο και ψεύδονται ασύστολα. ΑΥΤΟΙ και ΑΥΤΟΙ.

ΜΗΝ τους ψηφίσεις. Σκέψου τι σε έχουν κάνει. Σκέψου τι άλλο θα σου κάνουν. Σκέψου το μέλλον σου. Σκέψου ότι όποιος άλλος και να βγει τόσο σκατά δε θα τα κάνει!

Αγαπητέ ψηφοφόρε,

ΑΣΕ τις μίζες και τα βολέματα στην άκρη… Θα τα χάσεις και αυτά με το καιρό.. Άστα τώρα που έχεις το μέλλον στα χέρια σου – στη ψήφο σου.

Μην αφήσεις να σε κάνουν ξένο μέσα στην ίδια σου τη χώρα. Μην αφήσεις να υπάρχουν περισσότεροι λαθρομετανάστες απ’οτι Έλληνες. Μην αφήσεις να είσαι συνέχεια στο ταμείο ανεργίας. Μην αφήσεις να δουλεύεις συνέχεια για να ξεπληρώνεις αυτούς.

ΜΑΥΡΙΣΕ  ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – Ψήφισε οτιδήποτε άλλο..

Υπάρχουν αρκετές αξιόλογες προτάσεις, με ολοκληρωμένο πλαίσιο κειμένων όπως του κ.Τζήμερου.

Ψηφίστε Τσίπρα,Παπαρήγα,Καμμένο – ο,τι θέλετε… ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΣΑΝ – ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.

Τη Κυριακή 6 Μαϊου μαυρίζουμε ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΛΑΟΣ.

Δεν απέχουμε – ψηφίζουμε για το μέλλον μας – ψηφίζουμε για αυτά που μας εκάναν στο παρελθόν.