Το μεγαλύτερο ποσοστό στις μέρες μας για κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων γίνονται μέσω ίντερνετ(σε αντίθεση με τα ακτοπλοϊκά, που ακόμα το μεγαλύτερο ποσοστό κατέχουν τα τουριστικά γραφεία offline). Μέσω ίντερνετ, έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε και να συγκρίνετε τις τιμές όλων των αεροπορικών εταιρειών καθώς και τι προσφέρουν κατά τη διάρκεια της πτήσης σας.

Δείτε online το δρομολόγιο της πτήσης σας, τις ενδιάμεσες στάσεις καθώς και τη συνολική διάρκεια ταξιδιού. Οι τιμές διαφέρουν αρκετά και μπορεί να συναντήσετε μεγάλες διαφορές στις τελικές τιμές της κάθε εταιρείας.

Επισκευτείτε ιστοσελίδες που περιλαμβάνουν όλες τις αεροπορικές εταιρείες και ψάξτε καλά πριν κάνετε τη κράτηση του εισιτηρίου σας. Κάνοντας τη κράτηση online είστε σίγουροι ότι έχετε τη χαμηλότερη δυνατή προσφορά(σε σχέση με τα offline τουριστικά γραφεία) και άριστες υπηρεσίες.

Μέσα από το 1tickets.gr μπορείτε να κάνετε κράτηση για τα αεροπορικα εισητηρια που σας ενδιαφέρει, να ενημερωθείτε για τις τελευταίες προσφορές και να δείτε τη έκπτωση προσφέρουν οι αεροπορικές εταιρείες εκείνο το διάστημα που σας ενδιαφέρει.

Μη ξεχνάτε πως όσο πιο νωρίς κάνετε τη κράτησή σας, τόσο πιο χαμηλή τιμή θα επιτύχετε. Επιβεβαίωστε τις ημερομηνίες σας(καθώς σε περίπτωση ακύρωσης υπάρχει ακυρωτικό τέλος) και κάντε κράτηση για τα αεροπορικα εισιτηρια νωρίς.