Αυτοί που σήμερα μας κυβερνάνε και έχουνε δημιουργήσει όλες αυτές τις αντιδράσεις του λαού, που δειλά δειλά φαίνετε ότι μπορεί να ξυπνήσει, είναι αυτοί που ήταν πάνω στα κάγκελα για να ρίξουν τη στρατιωτική χούντα. Είναι αυτοί που ΔΕ θέλουν την Ελλάδα να έχει ανάπτυξη, ΔΕ τη θέλουν να παράγει, ΔΕ τη θέλουν μια υγιή οικονομική κοινότητα. Είναι αυτοί που θέλουν να μας υποδηλώσουν και να μας πουλήσουν – είναι ανίκανοι και προδότες!

Ευτυχώς υπάρχει ένα μέρος της νεολαίας – και όχι μόνο – που φαίνετε ότι μπορεί να αντιδράσει. Ένα μέρος που δεν είναι κομματικοποιημένο, που δεν ανήκει σε παρατάξεις ούτε χαρακτηρίζεται αριστερό ή δεξιό.

Όχι μάγκες, εσείς που ανήκετε σε ΠΑΣΠ,ΔΑΠ,ΠΚΣ κτλ δε σας θέλουμε. Πάρτε τα ποσοστά σας στη μικρογραφία της κοινωνίας(πανεπιστήμια) και μπούλο, μαζί με τους πολιτικούς σας αρχηγούς. Βάλτε τα ποσοστά εκεί που ξέρετε. 30 χρόνια 2 οικογένειες μας κυβερνάνε. Και είδατε τα αποτελέσματα. Χρέος, ανεργία, μίζες, ρουσφέτια. ΕΣΕΙΣ μαλάκες που ανήκετε στις παρατάξεις, είστε 2 φορές μαλάκες απ’ότι οι πολιτικοί σας αρχηγοί. Είστε νεολαία και αντί να αντιδράσετε, κάθεστε και φαγώνεστε μεταξύ σας(οι παρατάξεις) για το ποιός την έχει μεγαλύτερη(..την έδρα) ή ποιός υπουργός παιδείας έκανε περισσότερα. ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ. ΜΠΟΥΛΟ και εσείς, κι ας είστε 18 και 20 χρόνων. Δε σας θέλουμε. Δε σας θέλουμε γιατί είστε η συνέχιση του πολιτικού συστήματος που υπάρχει στην Ελλάδα εδώ και 30 χρόνια. Σας νοιάζει η μίζα, το ρουσφέτι και το βόλεμα.

Ευτύχως δεν είναι όλη η νεολαία έτσι. Υπάρχουν άτομα, ανεξάρτητα, χωρίς πολιτικό φορέα, χωρίς χρώματα, χωρίς χαρακτηρισμούς και πάνω απ’όλα ΕΞΥΠΝΑ. Με ιδέες, οράματα και αισιοδοξία!

Άτομα που πρέπει να βασιστεί το μέλλον της Ελλάδας πάνω σ’αυτά – και όχι στις οικογένεις που μας κυβερνάνε!

Δεν είναι η Ελλάδα συνοικειακό καφενείο!

Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω και να ‘βγαίναν τα στρατεύματα στο δρόμο..Πείτε μου πως θα φεύγαν όλοι αυτοί! Ούτε με ελικοπτέρο όπως στην Αργεντινή.. Αλλά πως..Οι στρατηγοί πλέον όλοι είναι της εκάστοτε κυβέρνησης, ώστε να μη γίνει πάλι κάποιο πραξικόπημα, όπως άλλοτε. Όλα κανονισμένα, ώστε οι άρχοντές μας να εκτελέσουν το έργο τους, βάση σχεδίου, ως το τέλος: Ως την απόλυτη καταστροφή του Έλληνα. Αυτό είναι το σχέδιό τους.

Καληνύχτα Ελλάδα – Δυστυχώς Παπαδόπουλοι υπάρχουν πάρα πολλοί στην Ελλάδα..Αλλά Γεώργιος Παπαδόπουλος του Χρήστου και της Χρυσούλας, δε νομίζω..Ένας ήταν..