Τι είναι το web hosting & πως θα φιλοξενήσω μια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο!

Το web hosting(φιλοξενία ιστοσελίδων) είναι μια υπηρεσία που σκοπό έχει να σας παρέχει τον απαραίτητο χώρο καθώς και όλη την υποδομή ώστε να φιλοξενείτε τις ιστοσελίδες σας στο διαδίκτυο και αυτές να είναι προσβάσιμες από όλους, 24ώρες το 24ωρο. Η επιλογή μιας εταιρείας web hosting δεν είναι εύκολη καθώς θα πρέπει να βρείτε την εταιρεία εκείνη που πρώτα θα καλύπτει τα δικά σας κριτήρια και έπειτα θα εόεογτας μια εταιρεία έπειτα θα πρέπει να είναι μια σοβαρή εταιρεία παροχής υπηρεσίων διαδικτύου, με 24ωρο προσωπικό έτοιμο για οτιδήποτε χρειαστείτε.

 

Σχετικά με τη φιλοξενία των ιστοσελίδων σας, θα χρειαστείτε shared hosting – δηλαδή απλά χώρο από έναν ήδη υπάρχον σερβερ – δε χρειάζεστε δικό σας server για αρχή!

Εαν έχετε σκοπό να μεταπωλήσετε υπηρεσίες hosting, θα πρέπει να ψάξετε για πακέτα μεταπωλητών( reseller hosting greece ) που έχουν τη δυνατότητα να μοιράζετε εσείς το χώρο του σερβερ σε δικούς σας πελάτες! Έτσι η εταιρεία hosting δε φαίνεται πουθενά – παρά μόνο εσείς!

Ακόμα, από την εταιρεία που θα πάρετε το web hosting σας καλό είναι να κατοχυρώσετε και το domain σας, έτσι ώστε να τα έχετε όλα μαζί, σε μια εταιρεία – εφόσον σας καλύπτει η τιμή που θα βρείτε!

Τέλος, εαν ψάχνετε για εταιρεία που θα κατασκευάσει την ιστοσελίδα σας από την αρχή(web design), θα πρέπει να ψάξετε για τα online portfolio τους και να ‘ρθείτε σε επικοινωνία, ώστε να δείτε το κόστος για το δικό σας project!

Κάθε project είναι διαφορετικό και στην εποχή μας υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για κατασκευή ιστοσελίδων!