Οι αεροφωτογραφίσεις ή αλλιώς φωτογραφίες και βίντεο με DRONES είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια.

 

Για να γίνει μια τέτοια φωτογράφιση ή βιντεοσκόπηση, απαιτείται ειδικός επαγγελματικός εξοπλισμός όπως ένα επαγγελματικό drone με καλή κάμερα και σύστημα τηλεκατεύθυνσης, επίγειος εξοπλισμός, κατάλληλος χειριστής, κ.α.

 

Για όλες τις ανάγκες βιντεοσκόπησης από αέρα καθώς και για επίγειες λήψεις φωτογραφιών, αναλαμβάνουμε εξειδικευμένα projects.

 

Με επαγγελματικό εξοπλισμό αναλαμβάνουμε τα παρακάτω projects:

 

  • Φωτογραφικό Album πορτραίτου
  • Φωτογραφίσεις κτηρίων, καταστημάτων, σπιτιών προς ενοικίαση
  • Αεροφωτογραφίσεις παντός τύπου
  • Κάλυψη ανοιχτών αθλητικών γεγονότων με Drone & βιντεοσκόπηση

 

Πιο αναλυτικά..

 

Φωτογράφιση πορτραίτου – Δημιουργία Album

 

Στην περίπτωση που θέλετε το πορτραίτο σας μέσα από μια συλλογή φωτογραφιών είτε για δική σας χρήση είτε για επαγγελματική, τότε δημιουργούμε ένα επαγγελματικό photo album ανάλογα τις ανάγκες σας.

 

Η φωτογράφιση πορτραίτου απαιτεί ιδιαίτερη λεπτομέρεια καθώς και την κατάλληλη επιλογή τοπίου και χρωμάτων.

 

Φωτογραφίσεις κτηρίων και καταστημάτων

 

Aerial Beach viewΑν θέλετε να φωτογραφίσετε ένα κτήριο ή κατάστημα, για να προβάλλετε τα προϊόντα ή την δουλειά σας, τότε αυτό θα πρέπει να γίνει από έναν επαγγελματία.

 

Οι φωτογραφίσεις κτηρίων και καταστημάτων, όπως η επαγγελματική φωτογράφιση κατοικίας για ενοικίαση, επηρεάζει την τελική απόφαση του αγοραστή – είτε πουλάτε το σπίτι σας είτε υπηρεσίες από ένα κατάστημα που φωτογραφίζουμε – όπως π.χ. ένα εστιατόριο.

 

Αεροφωτογραφίσεις παντός τύπου

 

Με επαγγελματικά drones για κάθε ανάγκη, φωτογραφίζουμε από αέρα οποιαδήποτε ανάγκη σας όπως αεροφωτογραφίσεις κτηρίων, χώρων, τοπίων.

 

Όλες μας οι λήψεις γίνονται σύμφωνα με τα πρότυπα της ΥΠΑ και με κατατεθειμένο σχέδιο πτήσης.

 

Κάλυψη ανοιχτών αθλητικών εκδηλώσεων

 

Αεροφωτογράφιση ανοιχτών αθλητικών εκδηλώσεων όπως αγώνες ποδοσφαίρου, κολυμβητικοί αγώνες, αγώνες ανοιχτής θαλάσσης, ιστιοπλοΐα και άλλες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε ανοιχτό χώρο (π.χ. εκδηλώσεις μπάσκετ ΔΕΝ μπορούν να γίνουν αεροφωτογράφιση για λόγους ασφαλείας).

 

Επικοινωνήστε μαζί μου από την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε. Καλύπτουμε περιοχές της Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Β.Ελλάδας μετά από συνεννόηση!