Αεροπορικά εισιτήρια – Κρατήσεις online εισιτηρίων

Τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει πολύ η πώληση αεροπορικών εισιτηρίων μέσω διαδικτύου κι αυτό διότι οι καταναλωτές μπορούν να εκμεταλεύονται προσφορές και χαμηλές τιμές που οι εταιρείες βγάζουν ανά περιόδους και να κλείνουν online τα εισιτήριά τους, από την άνεση του σπίτιου τους.

Πλεονεκτήματα από τη κράτηση online αεροπορικών εισιτηρίων: 

Αρκετά πλεονεκτήματα προκύπτουν από τις κρατησεις αεροπορικων εισητηριων  online. Πρώτα απ’ όλα ο επισκέπτης μπορεί να συγκρίνει αρκετές αεροπορικές εταιρείες στην ίδια σελίδα και να αποφασίσει για το χαμηλότερο εισιτήριο, για το προορισμό που επιθυμεί. Έπειτα, λόγω ότι δεν υπάρχουν μεσάζοντες, οι επίσκεπτες μπορούν να βρουν ακόμη και φθηνότερες τιμές απ’οτι στα ταξιδιωτικά γραφεία ή στα γκισέ των εταιρειών στα γραφεία του αεροδρομίου.


Τρίτον, πάντα υπάρχουν τελευταίες θέσεις της τελευταίας στιγμής, όπου υπάρχει χαμηλό κόμιστρο από την αεροπορική εταιρεία, για να γεμίσει τις άδειες θέσεις. Όποιος παρακολουθεί τακτικά τις online τιμές, μπορεί να βρει αρκετές προσφορές στα αεροπορικά εισητήρια.

Μειονεκτήματα από τις online κρατήσεις εισιτηρίων: 

Αρκετές εταιρείες απαιτούν την εκτύπωση των εισιτηρίων καθώς και online check in για τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω διαδικτύου. Δεν είναι δύσκολη διαδικασία, ούτε απαιτεί χρόνο και κόπο.

Προσφορές για αεροπορικά εισιτήρια: 

Αρκετά συχνά, οι μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες βγάζουν προσφορές για συγκεκριμένο αριθμό ατόμων και για συγκεκριμένες ημερομηνίες.


Πιο συνηθισμένες προσφορές είναι της Olympic Air & της Aegean, όπου προσφέρουν εισιτήρια εσωτερικού και εξωτερικού με πολύ χαμηλό κόμιστρο(κάτω από 50€).

Συνοψίζοντας, σας προτείνουμε να κάνετε online κράτηση για αεροπορικά εισιτήρια και να επωφεληθείτε από τις τιμές που θα βρείτε καθώς και το πλεονέκτημα της σύγκρισης, όλων των αεροπορικών εταιρειών μαζί.

Καλό σας ταξίδι!


 

 

 

WikiLink