Τελευταία είναι της “μόδας” οι κινήσεις ” δε πληρώνω ” – είτε αφορά τα ΜΜΕ, είτε διόδια είτε οτιδήποτε άλλο έχει φέρει το κόσμο σ’αυτή την αγανάκτηση.

Υπεύθυνοι δεν είναι άλλοι, από τους τωρινούς κυβερνώντες αλλά και τους προηγούμενους, που εμείς οι ίδιοι τους εκλέγουμε(έστω το 30-35% του εκλογικού σώματος που ψηφίζει).

Στο θέμα των διοδίων, η ξεφτίλα και το κορόιδεμα που έχουμε φάει και τρώμε καθημερινά δεν έχει προηγούμενο!

Πληρώνουμε τέλη κυκλοφορίας(υπέρογκα), πληρώνουμε τόσους φόρους καθημερινά για να έχουμε κάποιες στοιχειώδες παροχές από το κράτος(υγεία, παιδεία,δρόμους) αλλά και πάλι μας ζητάνε ακόμα περισσότερα καθώς τα ΛΑΜΟΓΙΑ τα τρώνε όλα!

Αθήνα-Θεσσαλονίκη κοστίζει σχεδόν 50€ το πάνε-έλα, μόνο για τα διόδια. Πληρώνουμε διόδια σε δρόμους που ακόμα έχουν 1 λωρίδα, χωρίς νησίδα και ΛΕΑ.(Κάστρο,Τέμπη)

Από αυτά τα 50€, τα 16 περίπου τα πληρώνουμε σε δρόμους που δεν υπάρχουν, ώστε κάααποτε μελλοντικά να φτιαχτούν(και αν!)

Είναι λογικό επακόλουθο να διαμαρτύρονται οι πολίτες και οι αυτοκινητιστές γι’αυτή τη κατάντια.

Τα διόδια είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ! – Η κυβέρνηση η ίδια παρανομεί και σαν να μη φτάνει αυτό, τροποποιεί το Κ.Ο.Κ. έτσι ώστε η μη πληρωμή διοδίων(στην ουσία η διαφορά μεταξύ 2 ιδιωτών) να αποτελεί αδίκημα και να επιφέρει πρόστιμο 200€ καθώς και αφαίρεση διπλώματος! Δηλαδή εξυπηρετεί 100% τα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων και μόνο.

Ποιός έξυπνος θα βρεθεί να τους κρεμάσει όλους αυτούς;

Resources:

Επιτροπή Διόδια STOP Αθηνών

Συντονιστικό