Νέα collection στα βραδυνά φορέματα από τη Dakmoda.

Δείτε τη καινούργια συλλογή, Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012 και στηρίξτε τα Ελληνικά προϊόντα και τις εταιρείες που προσφέρουν θέσεις εργασίας στην Ελληνική οικογένεια.

Συλλογή 2012

Λίγα λόγια για την εταιρεία Dak.

“Η φίρμα DAK γενιέται το 1992 με πρωτοβουλία της Οικονομίδου-Τσουλφα & Σία Ε.Ε, εταιρεία που υπάρχει στον χώρο της μόδας από το 1986.
Από την αρχή ξεχωρίζει για την δυνατή στιλιστικής της ταυτότητα και την απόφαση για εξέλιξη των γυναικείων επιθυμιών. Το brand ποντάρει από την αρχή σε μια πρόταση μόδας με καθαρή ταυτότητα και με μεγάλη προσοχή στην σχέση ποιότητας/τιμης.Για την εταιρεία έχει μεγάλη σημασία η έννοια της “boutique” με το ξεχωριστό περιβάλλον, υποδοχής & καλωσορίσματος καθώς επίσης την υψηλή ποιότητα στην εξυπηρέτηση & την επιμέλεια πώλησης. Το προϊόν DAK είναι συνώνυμο της κομψότητας και της λιτότητας, μια πρόταση μόδας ακριβώς για την γυναίκα του σήμερα, δυναμική, ενημερωμένη για της τάσεις αλλά και με κοφτερή προσωπικότητα που καταφέρνει να δυνδιάσει αισθητική ανάγκη με πρακτικές λύσεις. Οι συλλογές αναπτύσσονται με ενα σύγχρονο στυλ & ένα Total Look, στο οποίο κάθε κομμάτι είναι σχεδιασμένο για να εγγυάται την μοναδικότητα. Ελάτε να μας γνωρίσετε και να δείτε από κοντά τις προτάσεις μας για τα βραδινά ρούχα και φορέματα!”

Από την ιστοσελίδα της εταιρείας (dakmoda.gr)